Boekenlegger


In het jubileumjaar 2021 (veertig jaar Wodehouse in Nederland) zijn vele activiteiten ontwikkeld. Een ervan is de Wodehouse Boekenlegger.

Wil jij meehelpen Wodehouse in Nederland breder onder de aandacht te brengen? Jij kan mensen wijzen op Wodehouse door het verspreiden van onze speciale Boekenlegger. Print daartoe de PGWS Boekenlegger (zie PDF bestand) hieronder uit in veelvoud op karton in kleur(en) naar eigen keuze. Snij vervolgens de boel op maat volgens de info in de PGWS Boekenlegger instructie (zie PDF bestand).
Je hebt dan een aantal vrolijke boekenleggers die je kan verspreiden.

 

Opties

• Met boek: doe ze in tweedehands Wodehouse-boekjes, die jij niet meer hoeft en verspreid ze via een Little Free Library (= particuliere mini-biebjes op allerlei plekken) of laat zo'n boek met boekenlegger achter in de trein, of misschien weet jijzelf nog andere goede achterlaat-plekken?
• Of zonder boek: leg gewoon een los stapeltje in een bibliotheek (of doe ze in Wodehouse-boeken in de bieb? Als dat mag!) of laat ze achter waar jij maar denkt dat nuttig kan zijn (een boekwinkel in jouw buurt?).
NB: uiteraard wel eerst vragen bij zo'n instantie/winkel of je ze mag neerleggen!

Succes! We vinden het leuk om te horen wat jij met de boekenlegger deed. Maak bv ook een foto van jouw actie en stuur ze ons toe

Gekleurde boekenleggers
Blanco boekenlegger